Aceste cursuri de programare in limbajul C++ sunt destinate in exclusivitate elevilor si studentilor aflati la primul contact cu activitatea de programare. Sunt ideale pentru elevii care deja sunt incadrati sau doresc sa faca parte din clase speciale de matematica - informatica , incepand cu clasa a V-a sau a IX-a. Grupele sunt omogene, se lucreaza cu fiecare elev, cu foarte multe exemple practice. Partea teoretica insista pe notiuni fundamentale, cum ar fi: sistemul binar de numeratie, modul de codificare intern al instructiunilor, codul masina, alocarea memoriei, stiva, algoritmi, instructiuni de intrare-iesire, reprezentarea interna a variabilelor si constantelor. Partea practica include instructiunile de baza si scrierea de programe reprezentative pentru acest nivel de pregatire.

 

 

Cursuri de PROGRAMARE IN LIMBAJUL C++

 

 

Limbajul C++

 

 

 

 

 

 

Sistemul de numeratie binar. Codificarea caracterelor in binar. Reprezentarea numerelor in binar. Reprezentarea datelor in memoria interna. Codificarea instructiunilor si memorarea lor. Enuntul unei probleme. Introducerea si extragerea datelor. Etapele rezolvarii unei probleme. Algoritm, caracteristici. Obiectele
utilizate. Operatii permise. Constante. Variabile. Expresii. Operatori.  Atribuiri. Testari. Operatii tip intrare / iesire. Scheme logice. Pseudocodul. Instructiuni. Structuri fundamentale. Structura unui program. Constante, variabile. Tipurile datelor. Boolean si Integer. Char, String, Real. Tipul corect. Utilizare in expresii, atribuire. Introducerea si extragerea datelor. Instructiunile limbajului. IF, CASE, WHILE - DO, REPEAT - UNTIL, FOR. Functii. Subprograme. Proceduri. Tablouri unidimensionale (vectori). Programe exemplificative.

 

 

 

  Durata modul :  2 zile x 2 ore = 4 ore

  Pret modul:      120 lei

 

Observatii:    Cursul implica 2-3 moduledesfasurate de regula in weekend. 

 

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

CURSURI DE PROGRAMARE IN LIMBAJUL C++

Pregatirea se desfasoara sub forma de cursuri de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Lucram numai cu software licentiat. Accesul la versiunile cele mai recente de software (Microsoft Windows 10 si Office 2016 / 365 - Excel, Word, Powerpoint, Access) ne este asigurat de licenta cu updating automat acordata firmei. Sediul este in Bucuresti,  grupele sunt mici (uzual maxim 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii. Dupa sustinerea unui test final participantii primesc un Certificat de absolvire.

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina-Noutati
Curs de programare C++

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursurile de programare incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !