Cursurile de Internet si posta electronica (Email) dureaza doar doua zile de instruire: prima, navigare pe Internet si motoare de cautare; a doua, utilizare posta electronica (Email). Ne adresam incepatorilor, totusi sunt necesare minime cunostinte de lucru cu calculatorul (Windows). Cursul este extrem de practic, se lucreaza on-line, conectati la Net, legatura de mare viteza 100.. Veti invata inclusiv sa adresati individual pagini de site, sa capturati informatie, tot ceea ce presupune crearea si utilizarea conturilor de email, sa va feriti de atacurile virusilor, troienilor si spyware-ului de pe Net. Cursul presupune si intierea in motoare de cautare, inclusiv instruire in organizarea cautarilor pe Google. Se lucreaza cu noul browser Windows Edge in paralel cu Internet Explorer si Chrome.

 

 

Cursuri de INTERNET si EMAIL

 

 

 

 

 

Internet si Email pentru incepatori

 

Programa:  aparitie, evolutie, structura. Navigarea, posta electronica. Utilizare Internet Explorer, Outlook. Adresarea unui site. Pagini. Obiecte incluse (text,grafica, multimedia). Hiperlegaturi, parcurgerea lor. Capturarea unei pagini, extragerea elementului dorit.  Motoare de cautare (Google, MSN, Yahoo) Cautari simple si complexe. Crearea unui cont de mail. Redactarea, trimiterea, receptia unui mail. Operatiuni uzuale (liste de adrese, filtrare, blocare corespondenta nesolicitata etc.). Protectia antispam si malware (virusi, troieni, spyware). Securitatea. Protectia identitatii.

 

Durata: 2 zile x 4 ore = 8 ore

Pret:     160 lei

 

Observatii: Sunt cerute cunostinte minimale de lucru pe calculator ( Windows la nivel de incepatori). Se organizeaza in weekend.

                       

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

CURSURI  DE INTERNET SI  POSTA ELECTRONICA (EMAIL), UTILIZARE GOOGLE, PROTECTIE SI SECURITATE PE NET

 

Cursurile de calculatoare inclusiv cel de Internet si Email organizate de noi se desfasoara sub forma unor module de  2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Sediul este in Bucuresti,  grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. In cazul in care sunt mai multi participanti de la aceeasi firma, putem infiinta o grupa separata, cu tematica adaptata. Pregatirea se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Lucram numai cu software licentiat.  In cazuri speciale putem efectua instruirea si la sfarsitul saptamanii. Dupa sustinerea unui test final cursantii primesc un Certificat de absolvire.

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina
Cursuri de Internet pentru incepatori

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

  Procedura cea mai des utilizata pentru inscrierea la cursuri (inclusiv la cele de Internet si Email) incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. La inscriere trebuie sa achitati doar 30% din costul primului modul, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce cursul dorit urmeaza sa inceapa !