Firma noastra organizeaza cursuri de Word pentru incepatori si avansati din anul 1993. Ne adresam atat persoanelor fizice cat si firmelor si institutiilor ce doresc scolarizarea personalului propriu. La aceste cursuri vom lucra cu cel mai bun editor de texte existent.  Practic, astazi, toti cei care lucreaza pe calculator utilizeaza acest editor de documente, scopurile fiind multiple: secretariat, tehnoredactare, media, referate, promovare produse, ofertare, publicatii, brosuri, prospecte, pliante, afise etc. Fiind vorba de un curs de initiere, utilizare si operare, este bazat pe multa practica, multe exemple si utilizeaza un sistem de pregatire step-by-step. Dupa Windows, acesta este poate cel mai solicitat modul de instruire.

 

 

 

Cursuri de  WORD pentru incepatori

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Programa:  Editoare de texte. Tipologie,performante, restrictii. Lansarea aplicatiei. Menu-ul principal. Crearea unui document nou. Utilizarea unui sablon sau utilitar de asistenta (Wizard). Introducerea textului. Activarea marcajelor. Editarea textului. Gasire, stergere. Deplasare, inlocuire. Vizualizarea tip pagina de imprimanta sau lizibilitate sporita (Reading Layout). Vizualizarea ca pagina WEB. Activitatea de tehnoredactare. Formatarea textului (aranjarea in pagina). Fonturi. Efecte. Paragrafe. Selectarea lor si utilizarea riglei. Indentare si spatiere. Alinierea si tabularea. Formatarea paginilor.
Mofificarea dimensiunilor, orientarii, marginilor. Lucrul cu antete si note de subsol. Sectiuni multiple. Paginarea. Numerotarea. Lucrul pe mai multe coloane. Salvarea unui document. Arhivarea lui.

 

 Durata: 5 zile x 3 ore = 15 ore
           

 

 Pret:     240 lei

 

 

Observatii: Necesita cunostinte prealabile privind utilizarea sistemului de operare  Windows la nivel de incepatori.

 

 

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

 

CURSURI DE WORD / OFFICE 2016  PENTRU INCEPATORI;  EDITARE DOCUMENTE

 

In afara cursurilor de Word pentru incepatori, exista si alte module de curs Office 2016 / 365. Pregatirea se desfasoara in module de cate 2-5 zile, ce pot fi frecventate separat si in orice secventa, dupa dorinta. Suntem autorizati de Ministerul Educatiei si Cercetarii.  Sediul este in Bucuresti,  grupele de pregatire sunt mici (uzual maxim 8 persoane). In cazul solicitarii de catre o firma, putem efectua scolarizarea personalului si la sediul ei. Cursul se poate organiza fie dimineata fie dupa amiaza. Dupa sustinerea unui test final participantii primesc un Certificat de absolvire. Se distribuie documentatie gratuita.

       

        Recomandari de cursuri

                   in perioada

                iunie - iulie 2018                                  18 - 22 iunie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

Creare si optimizare site WEB      9-12


                    23 - 24 iunie

Internet si Email incepatori         9-13

Programare C++ (elevi)                 9-13

                    25 - 29 iunie

Word /Office 2016                        9-12

Utilizare PC + Robotica (elevi)       9-12
Word /Office 2016                      17-20
Asamblare si depanare PC         17-20
 


                   30 iunie - 1 iulie

Utilizare Powerpoint                    9-13

Programare C++ (elevi)                9-13

 

 

                      2 6 iulie

Excel / Office 2016 (incepatori)      9-12
Excel / Office 2016 (incepatori)    17-20


                      7 - 8 iulie

Excel-aplicatii complexe (avansati) 9-13
 


                      9 - 13 iulie

Operare PC / Utilizare Windows    9-12
Operare PC / Utilizare Windows   17-20

 

 

                     14 - 15 iulie

 

Utilizare Internet si Email              9-13

 

 

 

 

   

   Despre noi       Contact       Home      Noutati     Audio / Video         
      Prima pagina

INFORM-Centru de management si informatica, Bucuresti; 0723.561.112, 0749.989.436; office@scolarizare.ro

  Inscrierea la cursurile de calculatoare (inclusiv Word) incepe cu un apel telefonic sau un mail. La telefoanele specificate  (0723.561.112 -Vodafone,  0749.989.436-Orange)  primiti informatii suplimentare si actualizate despre ceea ce va intereseaza. Grupele se formeaza dinamic, in momentul in care exista deja un minim de 5 peroane inscrise, cursul respectiv poate incepe. Astfel, puteti avea sansa sa incepeti imediat ( de multe ori chiar in ziua apelului); oricum , de regula nu se incepe mai tarziu de o saptamana. In prima zi de trebuie sa achitati minim 30% din costul cursului, restul se achita pana la sfarsitul lui. Daca in general sunteti o persoana ocupata , lasandu-ne numarul dvs. de telefon sau adresa de mail, va anuntam noi imediat ce modulul dorit urmeaza sa inceapa !